Wintersport Canada

Wintersport Canada

Wintersport Canada

Wil je rust en ruimte tijdens het skiën. Dan kies je tegenwoordig voor een wintersport vakantie in het indrukwekkende Canada. Het lijkt ver weg maar met het vliegtuig doe je er even lang over als dat je met de auto naar een Europese wintersport bestemming gaat. En je krijgt er een unieke ervaring voor terug. Het verschil is vooral dat Canada nog niet is ontdekt door de massa. Het land is echt in opkomst als wintersport bestemming. Er zijn geen wachttijden bij de liften en de pistes heb je regelmatig voor jezelf.

Eigen pistes voor skiërs en snowboarders

Canada staat echt bekend om zijn goede en moderne wintersport faciliteiten, en het is nog niet ontdekt door de massa. Aan rust en ruimte heb je hier op de pistes geen gebrek. Heerlijk ontspannen skiën of snowboarden. Er zijn zelfs gebieden waar voor beide sporten aparte pistes beschikbaar zijn. De pistes zijn uitgebreid en gevarieerd in de moeilijkheidsniveaus.

Luxe, kwaliteit en wellness

De meest bekende gebieden zijn het populaire Sun Peaks en het opkomende Lake Louise. Naast de zeer moderne liften en andere faciliteiten zijn hier ook hotels en appartementen met een hoog kwaliteitsniveau. Er zijn ook echte luxe wellness oorden met nog veel meer relax mogelijkheden dan de standaard aanwezige sauna en zwembaden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *