Wintersport Duitsland

Wintersport Duitsland

Wintersport Duitsland

Ook heel dichtbij zijn er steeds meer mogelijkheden voor een wintersport vakantie. Duitsland is echt in opkomst als nieuwe bestemming. De prijzen zijn lager dan in Zwitserland en Oostenrijk en de mogelijkheden zijn er zeer uitgebreid. Steeds meer Nederlanders vieren hun wintersport vakantie in Duitsland. Je bent er snel met je eigen auto en de prijzen zijn interessant als je betaalbaar met het hele gezin op vakantie wilt. Je merkt het verschil met Oostenrijk of Zwitserland nauwelijks.

Uitgebreide mogelijkheden

De Duitse wintersport gebieden zijn in opkomst en doen er veel aan om toeristen te trekken in alle leeftijden. Ook voor wandelaars en langlaufen is Duitsland een prachtig vakantieland. Naast het sporten in de sneeuw zijn er ook uitgebreide indoor activiteiten. Duitsland is nog niet ontdekt door de massa en daardoor zijn de dorpen rustiger en kleiner. Voor een gezellige après-ski ga je naar Oberstdorf. Voor luxueuze accommodaties ga je naar Braunlage. Ook de prijzen van de accommodaties zijn lager in vergelijking met Oostenrijk en Zwitserland. Dat maakt Duitsland heel aantrekkelijk als wintersport bestemming.

Sneeuwzeker

In de hogere gebieden die dicht bij de Alpen liggen ben je in Duitsland sneeuwzeker. De lagere gebieden zoals Winterberg en Feldberg maken indien nodig gebruik van kunstmatige sneeuw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *