Wintersport in Bodenmais

Ski vakantie boeken

Wintersport in Bodenmais


Bodenmais is een gezellig en fijn skidorp in Duitsland. Dit dorpje ligt op een hoogte van ruim veertienhonderd meter en heeft zijn bezoekers meer dan voldoende te bieden. Zo kan er overnacht worden in een prachtig hotel, gegeten worden in één van de vele restaurants en staan er leuke activiteiten klaar voor de toeristen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de oude mijn van Bodenmais of ontdek de beroemde glasfabriek. Daarnaast is het ook mogelijk om een wandeltocht of een skitocht te boeken met een gids.

De wintersporters in Bodenmais kunnen gebruik maken van het skigebied Großer Arber. Dit gebied staat bekend om zijn sneeuwzekerheid en ligt in het Beierse Woud. De pistes worden goed onderhouden, waardoor de bezoekers zeker zijn van een geweldige ervaring. Een aanrader is de geweldige dalafdaling van ruim acht kilometer.

Skipistes in Bodenmais

Bodenmais beschikt over vier kilometer aan blauwe skipistes, vier kilometer aan rode skipistes en zeven kilometer aan zwarte skipistes. Er kan gebruik worden gemaakt van drie sleepliften, twee stoeltjesliften en een gondel in Bodenmais.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *