Wintersport in Donovaly 

Wintersport in Donovaly 

Tjechie is door Nederlanders al ontdekt als goedkope wintersport bestemming. Maar Slowakije is eigenlijk nog beter. Je bent er snel met een goedkope vlucht naar Bratislava en je hebt er hogere, steilere pistes en meer kans op sneeuw. Het mooie Donovaly ligt op de lage Tatra.  

Gemoedelijk en voor jong en oud
Het wintersport gebied Donovaly in Slowakije is een prachtig gebied om met het hele gezin op vakantie te gaan. De prijzen zijn hier zeer gunstig en het is een wat kleiner en gemoedelijk gebied met vooral blauwe en rode pistes. Er komen ook veel Slowaakse naar dit gebied op vakantie. De prijzen van skipassen beginnen al bij 18 euro en kinderen onder de 8 jaar krijgen zelfs een gratis skipas. 

Avontuur voor Adrenaline junks en Fun voor de kids
Je hebt in Donovaly het grootste en beste snowpark van Slowakije voor de avontuurlijke skiër en snowboarder. Voor wie een echte adrenaline rush wil beleven. En voor de kinderen is er ook een funpark aanwezig. Ook deze is de grootste in Slowakije. Juist deze mogelijkheden voor het hele gezin en de mooie prijzen zijn de grootste reden om eens een wintersport vakantie in Slowakije te vieren.   

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *