Wintersport in Polen 

Wintersport in Polen 

Bij wintersport vakantie denken de meeste Nederlanders aan een vakantie in de Alpen. Ze denken dan vooral aan Oostenrijk, Frankrijk, Italie en Zwitserland. De laatste jaren komen er ook andere landen op en Polen is er daar één van. Het land investeert veel in de ontwikkeling van de faciliteiten in hun wintersport gebieden. Door het oostelijke landklimaat ben je in de Poolse skigebieden verzekerd van sneeuw. Terwijl de bergen niet eens zo hoog zijn. De gebieden liggen tussen de 900 en de 1300 meter hoog.  

 
Voordelige prijzen en sneeuwzeker 

Polen bereik je snel met het vliegtuig. De prijzen voor het ticket zijn goedkoop en je vakantie daar is ook niet duur. Het slapen, eten en de skipassen zijn er veel goedkoper dan in de bekende landen. De ski gebieden zijn er wat kleiner en dat maakt Polen heel geschikt om met een gezin op vakantie te gaan. Door de voordelige prijzen en de sneeuwzekerheid wordt het steeds interessanter om op wintersport vakantie te gaan naar dit land. 

 
Wintersport naar Polen boeken? 

Er zijn nog nauwelijks complete reizen te boeken. Je zult dus zelf je reis moeten samenstellen. Maar dat maakt de voorpret en de keuze weer groter. Met een kleine zoektocht op internet vind je je reis binnen een paar klikken bij elkaar. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *