Wintersport in Zwitserland 

Wintersport in Zwitserland 

Het land waar het skiën is uitgevonden. Niet als sport zoals wij er nu van genieten, maar puur als noodzakelijk transportmiddel tijdens de winter door de sneeuw. Inmiddels is het uitgegroeid tot de nationale trots. Zwitserland heeft uitstekende wintersport faciliteiten met meer dan 1700 liften en ook de restaurants en accommodaties zijn er geweldig en van hoge kwaliteit. Je ziet dat ook terug in de prijzen, maar het is dan ook een authentieke en luxueuze beleving waar je voor kiest. 

Onbeperkt en hoogstaande kwaliteit 

Er is voor elk wat wils. Grote en kleine skigebieden met in totaal duizenden kilometers piste. De echte toer skiër voelt zich hier als een vis in het water. De gebieden zijn grotendeels aan elkaar verbonden en bieden afwisselend makkelijke en pittige afdalingen. Voor wat meer avontuur zijn er half pipes en fun parks.  

Het meest bekende gebied is St. Moritz. Waar ook heerlijke roomkaas gemaakt wordt. Dit is het gebied waar het skiën ontdekt is. Veel Nederlanders reizen naar de Zwitserse wintersport gebieden met de auto. Maar met het vliegtuig ben je er pas echt snel en comfortabel. Een fijne bijkomstigheid is dat je in Zwitserland Tax free kunt shoppen. Dat maakt het dan wel weer interessant voor koopjesjagers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *