Wintersport Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk

Oostenrijk als wintersport bestemming. Je bent een liefhebber of je vindt het verschrikkelijk. Alles is tot in de puntjes verzorgd met Duitse punctualiteit. De horeca houdt van schoon en comfortabel. Tot zover vindt iedereen het fijn. Maar de Oostenrijkse gezelligheid is niet aan iedereen besteed. De après-ski met flink veel bier en carnavalsmuziek wordt niet door iedereen gewaardeerd. Gelukkig voor die mensen hoef je er helemaal niets van te merken.

Uitgebreide ski gebieden

De wintersport voorzieningen in Oostenrijk zijn van top kwaliteit. De ski-gebieden zijn uitgebreid en op veel manieren aan elkaar verbonden. Door de populariteit van Oostenrijk zijn de gebieden vaak drukbezocht. Dat is geen probleem want de liften brengen de wintersporters snel naar boven. Perfect geprepareerde pistes en sommige gebieden zijn 100% sneeuwzeker, al dan niet met sneeuwmachines. Op de piste zal je niet vaak alleen zijn en het gevoel hebben de berg voor jou alleen te hebben.

Goed bereikbaar en een geliefde keuken

Oostenrijk is vanuit Nederland zowel met de auto, de trein als het vliegtuig heel goed bereikbaar. De Oostenrijkse gastvrijheid is bijzonder goed en kwaliteit staat hoog in het vaandel. De Oostenrijkse keuken heeft voor elk wat wils en past goed bij het wintersport leven in de bergen. De gerechten zijn stevig en geven veel energie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *