Wintersport Orsa Grönklittis

Wintersport Orsa Grönklittis

Zweden beschikt over een groot aantal skigebieden, waaronder het vooral bij gezinnen populaire Orsa Grönklittis. Dit gebied kent twaalf skiliften en is bovendien erg overzichtelijk. Dankzij het Scandinavisch klimaat zal de piste altijd in een optimale staat zijn. De accommodaties liggen dichtbij de pistes en in een natuurrijk gebied. Orsa Grönklittis is ook een geschikte vakantiebestemming voor langlaufers en natuurliefhebbers.

Kunstverlichting

Zweden kent korte dagen, waardoor het al snel donker zal worden. Gelukkig is daar iets op bedacht en kan jij dankzij de kunstverlichting langer blijven door skiën. Meerdere loipes zijn ook verlicht, maar ook de ijsbaan. Het is ook mogelijk om te gaan schaatsen op de meren, welke altijd sneeuwvrij gehouden zullen worden.

Pistes in Orsa Grönklittis

Orsa Grönklittis beschikt over twee kilometer aan groene pistes, twee kilometer aan blauwe pistes, twee kilometer aan rode pistes en een kilometer aan zwarte pistes. Er staan twee stoeltjesliften en twaalf sleepliften voor de wintersporters klaar in Orsa Grönklittis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *