Wintersporten met uitzicht in Fiss

Wintersport fiss

Wintersporten met uitzicht in Fiss

Van alle wintersport gebieden heeft Fiss de ski piste met het mooiste uitzicht. En diezelfde piste is ook nog eens erg lang waardoor je zonder te stoppen lang kunt genieten. De piste draait helemaal langs de buitenkant van de berg. Daardoor blijft het uitzicht geweldig. Natuurlijk zijn de mooie uitzichten een typisch kenmerk van wintersport vakanties, maar dit is toch wel het toppunt.

Verrassend ski-gebied

Vanuit Fiss kom je makkelijk in andere wintersport gebieden waardoor het nooit saai wordt om hier te skiën, hoe vaak je er ook komt en hoe snel je ook bent. Je kunt altijd weer een ander gebied opzoeken via prachtige routes.

Skiën tot aan je voordeur

Er zijn hotels en appartementen in alle soorten. Voor elke wintersport reiziger is er voldoende aanbod. Luxe of juist eenvoudig. Volledig verzorgd of juist op basis van logies. Er zijn ook woningen die verhuurd worden aan groepen. Tijdens de vakantie wordt het ontbijt en diner verzorgd door een team. Het gevoel van een privé hotel. Er staan veel hotels en appartementen aan de voet van de piste. Bij voldoende sneeuw stap je dus bij je voordeur op de ski en hoef je na het skiën ook niet meer te lopen. Ideaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *